Naminė itališka pica pagal Gian Luca

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė itališka pica pagal Gian Luca
Naminė itališka pica pagal Gian Luca
Autorius apie receptą: Naminė itališka pica pagal Gian Luca - atsleista paslaptis, kaip paruošti gardžiąją itališką picą. Išbandykite šį gardų patiekalą savo namuose ir paragaukite naujų, Naminė itališka pica pagal Gian Luca - atsleista paslaptis, kaip paruošti gardžiąją itališką picą. Išbandykite šį gardų patiekalą savo namuose ir paragaukite naujų, puikių ir įsimintinų skonių. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
600 gramų   kvietinių miltų  (00 rūšies)
300 mililitrų   vandens
22 gramai   druskos
12 gramų   šlapių mielių
Padažui:
300 mililitrų   pomidorų
1 sauja   raudonėlio
pagal skonį   druskos
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ruošiame picos tešlą: beriame miltus, pilame pusę reikiamo kiekio vandens ir dedame šviežias mieles. Viską gerai išminkome. Pilame likusį kiekį vandens ir druską.
2.
Rankomis suformuotą tešlą dedame į dubenį ir kelioms valandoms paliekame šaldytuve pailsėti.
3.
Ruošiame padažą: sumaišome trintus pomidorus su raudonėliu, druska ir alyvuogių aliejumi.
4.
Pailsėjus tešlai, imame rutuliuką ir rankomis formuojame picos padą. Tepame pomidorų padažu ir dedame pusę mocarelos.
5.
Picą kepame įkaitintame grilyje 2-3 minutes. Pagardiname šviežiu baziliku. Skanaus!
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital