Naminis picos padas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 269)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 269)
Picos padas
Picos padas
Picos padas
Picos padas
Picos padas
Picos padas
Picos padas
Autorius apie receptą: Šis padas ypač tinka plonapadėms naminėms picoms kepti. Šis padas ypač tinka plonapadėms naminėms picoms kepti. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų miltų
250 mililitrų vandens (drungno)
30 gramų alyvuogių aliejaus (+trupučio aptepimui)
25 gramai šlapių mielių (arba 7 gramų sausų)
5 gramai druskos
šiek tiek pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mieles, druską ir aliejų sumaišyti kartu, supilti miltus ir vandenį. Tešlą minkyti apie 10-15 minučių, kol taps elsatinga ir nelips prie rankų bei stalo. Tešlą uždengti ir palikti pakilti, kol padvigubės.
2.
Išdalinti tešlą į 4 dalis, po ~200 gramų. Suformuoti apvalius kamuoliukus. Pamiltavus juo ištempti ar iškočioti iki daugmaž 30 centrimetrų skersmens paplotėlio.
3.
Paruoštą padą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Aptepti pomidorų padažu, o kraštelį patepti alyvuogių aliejumi. Viršų pabarstyti džiovintais prieskoniais: tinka raudonėlis, bazilikas, česnako granulės, paprikos milteliai ir panašiai.
4.
Tada viršų apibarstyti mėgstamu sūriu, pavydžiui, mocarela. Ant jo sudėti kuo ploniau pjaustytus likusius produktus (pvz. kumpio griežinėlius, pievagrybių riekeles) ir viršų apšlakstyti trupučiu alyvuogių aliejaus.
5.
Picą kepti iki 300 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 3 - 4 minutes (jeigu kepsinte 250 C laipsnių orkaitėje, tada kepkite apie 3 - 5 minutes). Orkaitės režimą įjunkite kaitinimo iš apačios, o kepimo formą su pica dėkite į pačią apatinę orkaitės lentyną. Taip kepant (aukštoje temperatūroje bei orkaitės apačioje) įmituojama krosnis, tad picos viršus neapdžiūva, o padas puikiai iškepa ir pavyksta traškus. Pica iškepusi, kai krašukai gražiai rusteli.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (66)
Justina
2022-10-16 14:58
Na super pado receptas paprastas, o kas svarbiausia skanus ir gaunasi plonas:) ATSAKYTI
Anonimas
2022-09-20 12:19
Tesla labai skirda ATSAKYTI
Dainius
2022-09-17 13:49
Ačiū už receptą. Dariau su sausomis mielėmis, tai pica gavosi super. ATSAKYTI
Goda
2022-09-16 12:28
Receptas nuostabus pica gavosi labai skaniai, aš naudojau sausas mieles ATSAKYTI
Odeta
2022-07-09 15:26
Dariau su sausomis mielėmis,viskas tobulai ačiū už receptą ❤️ ATSAKYTI
Inga
2022-07-02 10:32
Gaminu jau ne pirmą kartą, viskas gaunasi puikiai, patinka visai šeimai! Labai geras receptas kai norisi pravalyti ir ištuštinti šaldytuvą ATSAKYTI
Migle
2022-06-20 11:28
Gaminu su sausom mielem. Visada gaunasi labai skani picos tešla ATSAKYTI
mhm
2022-04-22 18:05
ziauriai lievas receptas. tesla neiskilo . padas buvo bele kaip kietas iskepes . ATSAKYTI
Renata
2022-04-25 11:07
Reiškia mielės nesureagavo - arba pačios mielės pasenusios, arba per trumpai/per šaltai kildinta tešla. ATSAKYTI
Edita
2022-03-14 15:38
O vis dėl to su kuriom mielėm geriau? Šlapiom ar sausom? Gal yra bandžiusiu abu variantus, ar yra skirtumas kažkoks? :) ATSAKYTI
Ingrida
2022-11-06 18:29
Tik slapiom mielem ATSAKYTI
Rytis
2022-02-19 11:54
Puikus pado receptas,paprasta greita ir skanu. Aciu uz recepta ATSAKYTI
Darius
2021-12-22 15:02
O,kad tesla pradetu kilti nereikia deti cukraus? Kaip ji pasikels? ATSAKYTI
Simona
2021-12-22 16:31
Jei paprastai - miltuose yra natūralaus "cukraus", todėl papildomai tikrai nebūtina, svarbu tik šiltai laikyti tešlą :) ATSAKYTI
Darius
2021-12-22 17:11
Supratau.aciu ATSAKYTI
Virginija
2021-12-05 12:27
Puikus pado receptas,ačiū ATSAKYTI
Ugne
2021-10-06 21:29
Super tik aš į mieles idejau dar puse arbat šaukšteluo cukraus, iškilo tobulai, išssikociojontobulai, išjrpė tobulai ATSAKYTI
Anonimas
2021-05-20 09:47
Tikrai butu buve skanu bet sumaisiau vandeni su aliejumi :) ATSAKYTI
Adomas
2021-05-28 18:32
kaip? ATSAKYTI
Skaistė
2021-04-19 22:37
Labas skanus padas. Man išėjo minkštutėlis. Tik teko dėti daugiau miltų, nes labai lipo prie stalo ir rankų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital