Perlinių kruopų sriuba su mėsos kukulaičiais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Perlinių kruopų sriuba su mėsos kukuliais
Autorius apie receptą: Tiesiog labai skani sriuba. Grybus aš naudojau šaldytus baravykus, bet puikiai tiks bet kokie kiti grybai, taip pat ir pievagrybiai. Tiesiog labai skani sriuba. Grybus aš naudojau šaldytus baravykus, bet puikiai tiks bet kokie kiti grybai, taip pat ir pievagrybiai. Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai bulvių
2 litrai vandens (arba sultinio)
100 gramų perlinių kruopų
100 gramų grybų (naudojau šaldytus baravykus)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek lauro lapų
Kukuliams:
300 gramų faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvėsėlių
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Perlines kruopas užpilti vandeniu arba sultiniu ir išvirti (geriau kruopas užmerkti iš vakaro, greičiau išvirs). Į jau apvirtas perlines kruopas sudėti pjaustytus grybus ir prieskonius (druską, pipirus, lauro lapus).
2.
Pakepti svogūnus, tarkuotą morką, česnaką, irgi sudėti į perlines kruopas.
3.
Iš faršo, kiaušinių, prieskonių bei trupučio džiūvėsėlių pagaminti mažus kukulaičius.
4.
Į verdančią sriubą sudėti smulkintas bulves, užvirti. Sudėti kukulaičius ir pavirti dar 5-10 minutes. Galima dar pagardinti žalumynais, paskaninti grietine.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital