Paprastas purus obuolių pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paprastas purus obuolių pyragas
Paprastas purus obuolių pyragas
Paprastas purus obuolių pyragas
Paprastas purus obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Iškepa minkštas, aromatingas ir labai skanus. Iškepusį pyragą skanu apiberti cukraus pudra. Iškepa minkštas, aromatingas ir labai skanus. Iškepusį pyragą skanu apiberti cukraus pudra. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai obuolių
320 gramų kvietinių miltų (naudojau 2 stiklines)
250 mililitrų pieno (naudojau 1 stiklinę)
230 gramų cukraus (naudojau 1 stiklinę)
2 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus pudros
pagal skonį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukrų ir išplakti iki vientisos masės ir iki baltumo. Tuomet įmušti po vieną kiaušinį, vis išmaišant, berti druską, pilti pieną, išmaišyti.
2.
Į paruoštą masę įsijoti miltus su kepimo milteliais, dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais ir supilti paruoštą tešlą.
4.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas, supjaustyti plonomis skiltelėmis. Ant paruoštos tešlos viršaus sudėti obuolius, apibarstyti cinamonu.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35-40 minučių.
6.
Kai pyragas iškeps ir kiek pravės, pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Stiklinės talpa 250 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital