Autorius apie receptą:
Varškės spurgos visiška spurgų klasika, o kad šiuo gardėsiu galima būtų mėgautis dažniau kepkite jas orkaitėje, skonis puikus, mažiau riebalų ir žymiai greičiau.
Varškės spurgos visiška spurgų klasika, o kad šiuo gardėsiu galima būtų mėgautis dažniau kepkite jas orkaitėje, skonis puikus, mažiau riebalų ir žymiai greičiau.
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
250 gramų
varškės 9%
200 gramų
kvietinių miltų
100 gramų
cukraus
10 mililitrų
aliejaus
10 gramų
kepimo miltelių
pagal poreikį
cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Visus ingredientus sudedame į dubenį ir užminkome tešlą.
3.
Tešlą daliname į 9 dalis ir formuojame kamuoliukus, kuriuos sudedame ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.
4.
Spurgas kepti iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje apie 20 - 25 min.