Orkaitėje kepti balandėliai su šonine - greita ir be galo skanu!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Orkaitėje kepti balandėliai su šonine - greita ir be galo skanu!
Autorius apie receptą: Šaltai rūkytos šoninės juostelės balandėliams suteikia nuostabaus skonio, kvapo. Jie puikiai atrodo patiekti ant stalo. Šaltai rūkytos šoninės juostelės balandėliams suteikia nuostabaus skonio, kvapo. Jie puikiai atrodo patiekti ant stalo. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kopūstų
800 gramų vištienos faršo
150 gramų ryžių (virtų)
100 gramų šaltai rūkytos šoninės (plonai pjaustytų juostelių)
2 vienetai morkų
80 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių mėsai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos faršą sumaišyti su ryžiais, prieskoniais ir druska.
2.
Į kopūsto lapus įsukti mėsos įdarą ir paruoštus balandėlius sudėti į kepimo formą, šalia įdėti griežinėliais pjaustytas morkas ir kelis gabaliukus sviesto.
3.
Į kepimo formą su balanadėliais įpilti šiek tiek virinto vandens, pagardinti druska ir uždengti folija. Kepti 200 C laipsnių temperatūroje. Po 30 minučių išimti, uždėti šoninės juosteles ir kepti dar 15 minučių be folijos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Migle
2017-06-15 16:29
Niekad nekepiau balandeliu orkaitej, dabar pabandžiau, tai super. Sultingi vis tiek gaunasi ATSAKYTI
Vilija
2017-06-10 17:00
Sonine tikrai gero skonio balandeliams prideda ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital