Orkaitėje keptas naminis varškės sūris

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminis varškės sūris orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 litrai pieno (naudojau 2% riebumo)
300 gramų grietinės (naudojau 14% riebumo)
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštas druskos (arba žiupsnelio, jei norite ne sūraus)
šiek tiek kmynų
šiek tiek petražolių
šiek tiek džiovinto raudonėlio
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek paprikos miltelių
šiek tiek česnako granulės
šiek tiek džiovintas svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pieną užverdame, nukeliame nuo ugnies, pilame gerai išmaišytą grietinę su kiaušiniais, druska ir kmynais. Statome vėl ugnies ir, kai užverda, paverdame 3 -
5 minutes, kai atsiskiria varškė.
2.
Pilame į sūrmaišį, leidžiame išbėgti skysčiųi, sūrį paslegiame. Iš nurodytų produktų kiekio pavko 500 gr sūris.
3.
Paruošiame sūrį kepimui: pasidariau prieskoninių žolelių mišinį - petražolės, raudonėlis, čiobrelis, paprikos milteliai, smulkintos česnako granulės, džiovintas svogūnas.
4.
Įtriname sūrį žolelių mišiniu, įvyniojame į kepimo popierių ir kepame apie 40 minučių iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, po 30 apverčių. Išjungus, palieku orkaitėje 10 - 15 minučių. Pilnai atvėsiname ir galima tiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital