Orkaitėje keptas halumis su kaparėliais, pupelėmis ir pomidorais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje keptas halumis su kaparėliais, pupelėmis ir pomidorais
Autorius apie receptą: Ruoškite vakarienę kuo lengviau – sudėkite visus ingredientus į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę! Pagal šį receptą pagaminsite įdomų halumi sūrį, pagardintą Ruoškite vakarienę kuo lengviau – sudėkite visus ingredientus į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę! Pagal šį receptą pagaminsite įdomų halumi sūrį, pagardintą kaparėliais ir pupelėmis. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų konservuotų pupelių (apytikriai)
400 gramų halumi sūrio
300 gramų vyšninių pomidorų
200 gramų kaparėlių
100 gramų alyvuogių
1 vienetas citrinų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
1.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nupilkite skystį nuo kaparėlių ir pupelių. Citriną supjaustykite skiltelėmis.
2.
Visus ingredientus sudėkite į kepimo skardą ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite orkaitėje 175 °C temperatūroje 20 minučių.
3.
Halumis natūraliai sūrus, todėl atsargiai pagardinkite druska ir pipirais. Galite patiekti su duona.
Patarimai:
Improvizuokite - sūrį galite keisti vištiena ar lašiša.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital