Orkaitėje kepta lašiša su azijietišku padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje kepta lašiša su azijietišku padažu
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio lašiša tiems, kurie mėgsta derinius saldu-sūru. Tikrai gardu ir puikiai tinka vaišėms, nors darbo visai nėra. Nuostabaus skonio lašiša tiems, kurie mėgsta derinius saldu-sūru. Tikrai gardu ir puikiai tinka vaišėms, nors darbo visai nėra. Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 gabalas lašišų filė su oda
4 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas medaus
1 šaukštas žuvies padažo (nebūtina)
1 šaukštas saldaus aitriųjų paprikų padažo
1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus (arba kitokio aliejaus)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis krakmolo
0.5 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Pabarstymui:
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišyti soją, medų, padažus, aliejų, imbierą, smulkintą česnaką, pipirus.
2.
Lašišą dėti ant folijos ir aptepti puse padažo. Sandariai užvynioti foliją.
3.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
4.
Į likusį padažą įmaišyti krakmolą ir pakaitinti mikrobangų krosnelėje apie 30 s (arba pavirti puodelyje), kol padažas sutirštės.
5.
Iškepusią lašišą aptepti tirštu padažu, pabarstyti sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital