Obuolių pyragas su riešutais

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su riešutais
Obuolių pyragas su riešutais
Autorius apie receptą: Greitas ir gardus pyragas. Greitas ir gardus pyragas. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių
500 gramų sluoksniuotos tešlos
2 vienetai kiaušinių
100 gramų migdolų
100 mililitrų pieno
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą iškloti sluoksniuota tešla.
2.
Sumalti riešutus ir užbarstyti ant tešlos.
3.
Supjaustyti obuolius ir sudėti ant pabarstytų riešutų. Pabarstyti cinamonu.
4.
Suplakti viską kartu: kiaušinius, pieną, miltus, žiupsnelį druskos ir cukrų. Užpilti ant obuolių.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, kol gražiai apskrus. Patikrinti mediniu iešmeliu, ar iškepė. Jei pyragas jau iškepęs, iešmelis liks švarus.
6.
Šiek tiek atvėsusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital