Obuolių pyragas be kiaušinių, pieno produktų ir glitimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių pyragas be kiaušinių, pieno produktų ir glitimo
Autorius apie receptą: Labai gardus pyragas su baltųjų pupelių įdaru. Pupelių nesijaučia visiškai. Įdaras yra puikios kreminės konsistencijos. Obuolių tyrę naudokite be cukraus. Pyragai gali Labai gardus pyragas su baltųjų pupelių įdaru. Pupelių nesijaučia visiškai. Įdaras yra puikios kreminės konsistencijos. Obuolių tyrę naudokite be cukraus. Pyragai gali būti ir sveikatai palankūs. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
120 gramų ryžių miltų
70 gramų kokosų aliejaus
70 gramų obuolių tyrės (šaltos)
40 gramų avinžirnių miltų
55 gramai vandens (šilto)
30 gramų kukurūzų miltų
15 gramų linų sėmenų
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų obuolių tyrės
100 gramų baltų pupelių (virtų arba konservuotų)
3 šaukštai klevų sirupo
15 gramų kukurūzų krakmolo
0.5 šaukštelio malto cinamono
Viršui:
2 vienetai obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumalame linų sėmenis ir užpilame vandeniu. Paliekame 3-5 minutėms.
2.
Persijojame miltus su kepimo milteliais, druska ir cinamonu.
3.
Linų sėmenis sumaišome su sirupu ir šalta obuolių tyre. Pilame kokosų aliejų ir labai gerai išmaišome iki emulsijos. Suberiame miltų mišinį, išmaišome mentele.
4.
Įsukame tešlą į plėvelę ir dedame į šaldytuvą 15 min.
5.
Įdarui smulkintuve sutriname virtas pupeles, obuolių tyrę, klevų sirupą, krakmolą ir cinamoną. Pertriname per sietelį.
6.
Obuolius supjaustome plonomis skiltelėmis.
7.
Tešlą rankomis paskirstome kepimo formoje ir subadome šakute. Ant viršaus paskirstome įdarą ir obuolius.
8.
Pyragą kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
9.
Atvėsiname kepimo formoje ir pastatome į šaldytuvą 2 val, galima palikti per naktį.
Patarimai:
Kepimo forma 28 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital