Obuolių ir moliūgų pyragas

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Obuolių ir moliūgų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g moliūgų košės
100 g obuolių košės
100 g jogurto
2 šaukštai manų kruopų
200 g miltų
2-4 šaukštai cukraus
2 kiaušiniai
70 g sviesto
1 žiupsnelis cinamono
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
4 šaukštai saulėgrąžų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgų ir obuolių košė nebūtinai turi būti virta. Galit tiesiog šviežius moliūgus ir obuolius sutrinti. Išplakame kiaušinius su cukrumi (cukraus galima dėti daugiau - pagal skonį). Įmaišome jogurtą, ištirpintą sviestą, cinamoną ir moliūgų bei obuolių košes. Po to manus ir galiausiai miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą supilame į kepimo formą, apibarstome sėklomis ir kepame 180-190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 minutes.
AUTORIUS: Vilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital