Obuolių ir kriaušių trupiniuotis

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
Autorius apie receptą: Puikus, sveikesnė deserto versija. Puikus, sveikesnė deserto versija. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų   avižinių dribsnių
100 gramų   riešutų  (smulkintų)
100 gramų   sviesto
3 šaukštai   migdolų miltų
3 šaukštai   rudojo cukraus
1 šaukštelis   kepimo miltelių
1 žiupsnelis   druskos
pagal poreikį   vanilės
Įdarui:
4 vienetai   kriaušių
1 vienetas   obuolių
1 šaukštelis   malto cinamono
1 šaukštas   rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui kriaušes ir obuolį supjaustome kubeliais. Sumaišome su cinamonu ir cukrumi. Dedame į kepimo indą.
2.
Sviestą išlydome ir sumaišome su miltais, dribsniais, riešutais, cukrumi, vanile, druska, kepimo milteliais. Masę tolygiai paskirstome ant obuolių ir kriaušių.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Tobula karštas su ledais!
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital