Nuostabiausias šokoladainis

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nuostabiausias šokoladainis
Nuostabiausias šokoladainis
Nuostabiausias šokoladainis
Nuostabiausias šokoladainis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g. juodo šokolado
170 g. sviesto
3 kiaušinių
1 šaukštelis kakavos,  tamsios
120 g miltų
100 g cukraus
Žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą su sudedame į dubenį ir statome jį ant verdančio puodo, kaitiname ant garų. Kai jau aptirpsta beveik viskas, tada , vis dar pamaišome, kad galutinai ištirptų. Kitame inde lengvai paplakame kiaušinius su cukrumi. Kakavą sumaišome su persijotais miltais, įberiame žiupsnelį druskos. Tada atvėsusią šokolado ir sviesto masę pilam į kiaušinių ir cukraus masę, sumaišome, suberiame miltus ir viską lengvai išmaišome. Masę į skardą ir kepame 180 °C temp.  orkaitėje ne ilgiau 30 min. Šokoladainio viršus turi atrodyti tarytum dykuma, apdžiūvęs. Pjaustome jau atvėsusį.

 

AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital