Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Autorius apie receptą: Nesitiki, kad ir sveikas, veganiškas desertas gali būti toks skanus. Kartais visai smagu išbandyti ką nors naują. Veganiška virtuvė – naujiena mano namuose. Iš nurodyto Nesitiki, kad ir sveikas, veganiškas desertas gali būti toks skanus. Kartais visai smagu išbandyti ką nors naują. Veganiška virtuvė – naujiena mano namuose. Iš nurodyto ingredientų kiekio man išėjo 8 pyragaičiai. Užtruksite apie 20 min gaminant + laikas, kol pyragaičiai ilsėsis šaldiklyje. Receptą radau kulinariniame žurnale „Virtuvė nuo...iki...“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 saujelė žemės riešutų
2 šaukštai uogienės (mėgstamos)
2 vienetai braškių (nebūtina)
šiek tiek aliejaus (formoms patepti)
Pagrindui:
0.5 stiklinės datulių (be kauliukų)
0.5 stiklinės žemės riešutų sviesto
1/3 stiklinės kanapių sėklų (lukštentų)
1/4 stiklinės žemės riešutų
Įdarui:
240 gramų anakardžių riešutų (per naktį mirkytų vandenyje)
3 šaukštai riešutų sviesto
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai medaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Keksiukų formeles patepame aliejumi. Iš kepimo popieriaus išsikarpome 16 juostelių. Po 2 dedame į keksiukų formeles, sudarant kryželį, taip bus lengviau išimti pyragėlius.
2.
Pagrindui virtuvės kombaine sutriname datules, kanapių sėklas, žemės riešutus ir riešutų sviestą. Triname, kol pasidarys lipnios masės gumulas. Formuojame pagrindą į keksiukų formeles, gražiai paspaudžiant prie dugno. Dedame į šaldymo kamerą 30 min.
3.
Įdarui prikaistuvyje ant silpnos ugnies ištirpiname medų ir riešutų sviestą.
4.
Į virtuvinį kombainą suberiame per naktį mirkytus anakardžių riešutus, supilame ištirpintą medų ir sviestą, citrinų sultis, įberiamos druskos. Sutriname iki vientisos masės.
5.
Įdarą padaliname ant pyragėlių pagrindo. Vėl dedame į šaldymo kamerą 20 min.
6.
Tepame mėgstama uogiene. Pabarstome žemės riešutais. Jei norisi, puošiame braškėmis.
Patarimai:
Stiklinė 200 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital