1.
Datules, migdolus bei anakardžio riešutus išmirkyti, bent 4 valandas, geriausia per naktį.
2.
Iš datulių išimti kauliukus.
3.
Pagrindui datules, migdolus sutrinti elektriniu trintuvu.
4.
Susmulkintus migdolus, datules sumaišyti su 3-4 šaukštais kokosų sviesto ir 2 šaukštais medaus. Įberti žiupsnelį druskos.
5.
Viską suversti į formą, tolygiai paskirstyti ir gerai paspausti. Dėti į šaldytuvą valandai, kol sukietės.
6.
Įdarui išmirkytus anakardžio riešutus sutrinti elektriniu trintuvu.
7.
Į smulkintus riešutus įspausti citrinų sultis, įdėti 4-5 šauktus kokosų sviesto, 2-3 šaukštus medaus (siūlau vis pridėti, paragaujant, ar užtenka saldumo), įberti žiupsnelį durkos, vanilę. Viską gerai sumaišyti elektriniu trintuvu ir padalinti į dvi dalis.
8.
Raudonas įdaras: į vieną dalį atidėto įdarą įdėti braškes, vyšnias ar kitas norimas uogas, kurios nudažytų masę raudonai. Sutrinti elektriniu trintuvu.
9.
Raudoną masę supilti ant pagrindo, išlyginti ir dėti į šaldytuvą bent 30 min, kad sustingtų.
10.
Žalias įdaras: į kitą atidėto įdaro dalį įdėti špinatus, avokado minkštimą, kad nudažytų masę žaliai. Sutrinti elektriniu trintuvu.
11.
Žalią masę supilti ant raudono sluoksnio, išlyginti ir dėti į šaldytuvą 1 valandai, kad sustingtų.