Nekeptas veganiškas obuolių tortas - įkvėptas močiutės

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas veganiškas obuolių tortas
Nekeptas veganiškas obuolių tortas
Nekeptas veganiškas obuolių tortas
Nekeptas veganiškas obuolių tortas
Autorius apie receptą: Močiutės yra pačios geriausios. Manoji yra tikra mano fanų klubo prezidentė, komandos kapitonė, svajonių pildytoja. O kai buvau dar visai mažytė, mane saugodavo ir nuo Močiutės yra pačios geriausios. Manoji yra tikra mano fanų klubo prezidentė, komandos kapitonė, svajonių pildytoja. O kai buvau dar visai mažytė, mane saugodavo ir nuo pabaisų. Ir... žinoma, ji žino kaip ruošti gardžiausius meilės kupinus patiekalus. Atrodo, jog tapdama močiute, ji turėjo lankyti maisto gaminimo kursus, juos baigė su pagyrimu ir štai, taip atsiradome aš, sesė ir brolis. Galbūt tai skamba labai naiviai, tačiau būtent taip aš jaučiuosi, kai esu su ja. Tad šį truputį ypatingą nekeptą obuolių tortą skiriu savo močiutei. (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai obuolių (didelių)
3 šaukštai agavos sirupo
3 šaukšteliai malto cinamono
1.5 šaukštelio agar agaro
1 žiupsnelis malto imbiero
1 žiupsnelis malto kardamono
1 žiupsnelis malto muskato
Pagrindui:
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 sauja džiovintų spanguolių
1 sauja pekano riešutų
2 šaukštai kokosų sviestas (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui paskrudinkite avižinius dribsnius sausoje keptuvėje.
2.
Smulkintuvu susmulkinkite spanguoles ir pekano riešutus. Pridėkite šaukštelį cinamono ir ištirpdyto kokosų sviesto. Sumaišykite su avižiniais dribsniais.
3.
Paspausdami užklokite masę skardos dugną. Aš naudojau mažą apvalią apie 15 cm skersmens formą. Palikite apie 10 minučių šaldiklyje.
4.
Nulupkite ir supjaustykite obuolius gabalėliais.
5.
Sudėkite obuolius į puodą kartu su prieskoniais, sirupu ir virkite, nuolat maišydami. Įmaišykite agar agarą iki visiškai ištirps (dar virkite apie 5 minutes). Tačiau neleiskite obuolių gabaliukams tapti obuoliene. Atvėsinkite.
6.
Obuolių masei atvėsus, supilkite ją ant avižinių dribsnių pagrindo.
7.
Palaikykite obuolių tortuką/pyragą šaldytuve apie 4 valandas.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital