Nekeptas sausainių pyragas su varške

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nekeptas sausainių pyragas su varške
Nekeptas sausainių pyragas su varške
Nekeptas sausainių pyragas su varške
Autorius apie receptą: Skoniu primenantis tinginį pyragas su varške privers paragauti kiekvieną. Skoniu primenantis tinginį pyragas su varške privers paragauti kiekvieną. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
450 gramų varškės 9%
220 gramų sausainių (naudojau šokoladinius ir klasikinius)
200 gramų šokolado
200 gramų graikiško jogurto
70 mililitrų pieno
70 gramų kokoso drožlių
50 gramų šokoladinio kremo nutella
50 gramų rudojo cukraus
3 šaukštai vandens (šalto)
1 saujelė riešutų (naudojau karamelizuotus)
1 šaukštelis želatinos
Papildomai:
pagal poreikį sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sutrupinti.
2.
Šokoladą, šokoladinį kremą sudėti į indą ir ištirpinti garų vonelėje, supilti pieną ir maišyti, kol taps vientisa mase. Atvėsinti.
3.
Į atvėsusią masę suberti smulkintus riešutus ir 70 gramų smulkintų sausainių.
4.
Želatiną sumaišyti su vandeniu ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje (neužvirinti!). Šiek tiek atvėsinti.
5.
Varškę, graikišką jogurtą sutrinti su cukrumi (cukraus dėjau pagal skonį, kadangi viršus labai saldus). Maišant, iš lėto supilti želatiną ir suberti kokoso drožles.
6.
Norimo dydžio indą (naudojau metalinę kepimo skardą 15×25 cm) padengti maistine plėvele, sudėti pusę šokoladinės masės, tolygiai paskirstyti. Ant viršaus dėti pusę varškės masės, tolygiai paskirstyti, apibarstyti likusiais sausainių trupiniais. Sudėti varškės masės sluoksnį ir likusią šokolado masę. Kad būtų tvirčiau, dar uždėjau nesmulkintų klasikinio skonio sausainių ant viršaus.
7.
Uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą per naktį. Sustingusį pyragą atsargiai išimti iš formos.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital