Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis
Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis
Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis
Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis
Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis
Nekeptas karamelinis sūrio tortas su kriaušėmis
Autorius apie receptą: Šventėms norėjau torto, bet paprasto ir, kad prie jo nereikėtų ilgai vargti, nes darbų aplink ir taip daug. Neprašoviau, pasirinkusi ir pagaminusi nekeptą karamelinį sūrio Šventėms norėjau torto, bet paprasto ir, kad prie jo nereikėtų ilgai vargti, nes darbų aplink ir taip daug. Neprašoviau, pasirinkusi ir pagaminusi nekeptą karamelinį sūrio tortą su kriaušėmis. Jis lengvas, purus, man gal šiek tiek net „prabangus“, tikrai savo skoniu kitoks.... Patiko ir namiškiams, kurie jį valgė. Tad, jei ieškote torto, galbūt naujų metų sutikimui, ar šiaip šventei siūlau pabandyti šį, labai tikiuosi, kad jis jums taip pat labai patiks. Užtruksite apie 20 min + laikas tortui stingti. Kepimo forma 22 cm skersmens. Recepto šaltinis Dalia‘s Home food. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
220 gramų šokoladinių sausainių
100 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų filadelfijos sūrio
1 skardinė karamelizuoto kondensuoto pieno
1 skardinė konservuotos kriaušės
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
20 gramų želatinos
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sutrupiname sausainius iki smulkių trupinių. Sviestą ištirpiname. Supilame ant trupinių ir gerai išmaišome. Torto formą (22 cm skermens) išklojame kepimo popieriumi. Supilame trupinius. Juos gražiai paskirstome formoje, suspaudžiame, padarydami torto padą. Formą su sausainių padu dedame į šaldytuvą, kad šiek tiek sutvirtėtų.
2.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame 10 minučių išbrinkti. Želatiną ištirpiname garų vonelėje ir paliekame šiek tiek atvėsti.
3.
Sūrį sumaišome su karamelizuotu kondensuotu pienu.
4.
Išplakame grietinėlę iki purumo. Atsargiai įsimaišome į sūrio masę. Suberiame kubeliais pjaustytas kriaušes. Želatiną supilame ir į sūrio masę ir gerai išmaišome. Paruoštą kremą supilame ant trupinių ir dedame į šaldytuvą stingti.
5.
Puošiame pagal fantaziją. Aš šįkart labai paprastai, tiesiog pabarsčiau kakava.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital