Autorius apie receptą:
Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai.
Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai.
Ieva Pikžirnytė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų
vandens
(karšto)
2 šaukštai
acto 9%
(apytikriai)
2 šaukšteliai
maltos ciberžolės
6 vienetai
kiaušinių
(virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius kietai išvirti, virti reikėtų maždaug 5 - 8 minutes. Tuomet išimti iš vandens, atvėsinti, nusausinti. Galima nuvalyti su actu.
2.
Į dubenį įpilti karšto vandens, suberti ciberžolę, supilti actą. Išmaišyti.
3.
Kiaušinius sudėti į paruoštą skystį, kad apsemtų. Palaikyti bent 10 valandų, o geriausiai per visą naktį.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.