Natūraliai geltonai dažyti margučiai

AUTORIUS:
Ieva Pikžirnytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Autorius apie receptą: Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai. Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai. Ieva Pikžirnytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens (karšto)
4 šaukštai acto 9% (apytikriai)
1.5 šaukšto maltos ciberžolės
6 vienetai kiaušinių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius kietai išvirti, virti reikėtų maždaug 5 - 8 minutes. Tuomet išimti iš vandens, atvėsinti, nusausinti. Galima nuvalyti su actu.
2.
Į dubenį įpilti karšto vandens, suberti ciberžolę, supilti actą. Išmaišyti.
3.
Kiaušinius sudėti į paruoštą skystį, kad apsemtų. Palaikyti bent 6-8 val. (o geriausiai per visą naktį).
4.
Kiaušinius švelniais judesiais išimti ir sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad visiškai nudžiūtų.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital