Natūraliai geltonai dažyti margučiai

AUTORIUS:
Ieva Pikžirnytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Natūraliai geltonai dažyti margučiai
Autorius apie receptą: Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai. Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai. Ieva Pikžirnytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vandens (karšto)
2 šaukštai acto 9% (apytikriai)
2 šaukšteliai maltos ciberžolės
6 vienetai kiaušinių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius kietai išvirti, virti reikėtų maždaug 5 - 8 minutes. Tuomet išimti iš vandens, atvėsinti, nusausinti. Galima nuvalyti su actu.
2.
Į dubenį įpilti karšto vandens, suberti ciberžolę, supilti actą. Išmaišyti.
3.
Kiaušinius sudėti į paruoštą skystį, kad apsemtų. Palaikyti bent 10 valandų, o geriausiai per visą naktį.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital