Naminis paukštienos vyniotinis su džiovintomis slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paukštienos vyniotinis su džiovinomis slyvomis
Autorius apie receptą: Paprastas, nekaloringas, lengvai pagaminamas ir skanus vyniotinis šaltai užkandėlei. Paprastas, nekaloringas, lengvai pagaminamas ir skanus vyniotinis šaltai užkandėlei. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
850 gramų kalakutų krutinėlės (nepjaustytos)
650 gramų kalakutų šlaunelių (svori be kaulų)
1 sauja džiovintų slyvų (be kauliukų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
šiek tiek kario
šiek tiek džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šlaunelių mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais, suberti prieskonius, išspausti česnaką ir viską gerai išmaišyti. Palikti maždaug 1 valandai pasimarinuoti.
2.
Krūtinėlės mėsą perpjauti per pusę ne iki galo ir atversti, su šonais padaryti taip pat. Turi išeiti stačiakampio forma. Uždėti ant mėsos maistinę plėvelę, truputį pamušti, pagardinti druska, pipirais ir irgi palikti pasimarinuoti.
3.
Ant stalo patiesti maistinę plėvelę, uždėti krūtinėlę, ant jos šlaunelių mėsą. Viename krašte išdėlioti džiovintas slyvas ir plėvele susukti į vyniotinį. Gerai supausti ir įvynioti į plėvelę. Vėl patiesti plėvelę ir vėl įvynioti, taip pakartoti 4 - 5 kartus ir gerai užsukti šonus.
4.
Į kepimo formą dėti vyniotinį, iki pusės įpilti sultinio ir kepti 150 - 160 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą 35-45 minutes. Išėmus iš orkaitės ir vyniotiniui atvėsus, padėti į šaldytuvą. Palikti 4 - 5 valandoms arba per naktį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Eglė
2018-03-08 13:27
Labai skanus vyniotinis, tik as iskepta ir laikoma saldytuve dar paslegiau (padejau lentele po vyniotiniu ir lentele su pilnu stiklainiuku ant vyniotinio), kad butu tvirtesnis ATSAKYTI
Zofija
2018-03-07 22:29
O tai kur iškepus paslėgimas? Pjausi ir byrės, smeigsi šakute riekelę irgi subyrės. ATSAKYTI
Aldona
2018-03-08 00:05
Kaip suprantu, šiame recepte vyniotinis labai standžiai kelis kartus susukamas į plėvelę ir kepamas orkaitėje, tad švelniau negu verdant viskas būna, o tada su visa plėvele vėsinamas, tad tikrai turėtų likti standus. Aišku, galima ir paslėgti, ypač jeigu susukamas ne taip standžiai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital