Naminis kiaulienos odelių slėgtainis

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos odelių slėgtainis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/3 kilogramo kiaulių odos
1 galva česnako
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulės odeles virti su mėgstamais prieskoniais 1 valandą 10 minučių. Išvirtas odeles išgrėbti kiaurasamčiu.
2.
Į pravėsusias odeles sudėti smulkintą česnaką, pagardinti maltais juodaisiais pipirais ir druska, ir viską gerai išmaišyti.
3.
Į pasirinkitą indą įkloti maistinę plėvelę, supilti odeles ir prislėgti svoriu. Palikti per naktį, kol sustings.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital