Naminiai guminukai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Naminiai guminukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 mililitrų vandens (šilto, virinto)
80 gramų želės (mėgiamo skonio, 1 pakelio)
3 šaukštai želatinos
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žėlė, želatiną ir cukrų sumaišyti ir užpilti vandeniu. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių ir palikti valandai pastovėti.
2.
Garų vonelėje masę kaitinti tol, kol visiškai ištirps, įdėti citrinos rūgšties. Jos kiekį reguliuokite pagal save.
3.
Supilstyti masę į silikonines formeles, palikti atvėsti bei sustingti kambario temperatūroje.
Patarimai:
Guminukus geriausia saugoti vėsiai. Jei norite paruošti guminukų be želatinos, rekomenduojame šį receptą, jie kiek minkštesni, kitokios konsistencijos, tačiau juos saugoti galima ir kambario temperatūroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital