Naminė vytinta nugarinė

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Vytinta nugarinė
Vytinta nugarinė
Vytinta nugarinė
Vytinta nugarinė
Vytinta nugarinė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaulienos nugarinės (arba jautienos, apie 3 - 4 kg)
100 gramų romo (arba kito alkoholio)
2 galvos česnako
4 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas juodųjų pipirų (+pabarstymui)
1 šaukštas čiobrelių
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nugarinę įtrinti romu, smulkintu česnaku, cukrumi ir palikti 6 valandoms šaldytuve.
2.
Sumaišyti druską, pipirus, čiobrelius, aitriąją papriką ir kalendrą. Šiuo mišiniu įtrinti nugarinę ir palikti 4 paroms šaldytuve, kas dieną pavartant.
3.
Nuplauti mėsą po šaltu vandeniu, nusausinti, pabarstyti juodaisiais pipirais, įsukti į marlę, stipriai surišti ir pakabinti vytintis vėdinamoj patalpoj. Mėsą galima valgyti jau po 4 dienų, tačiau jei norite brandesnės ir kietesnės mėsos, reikėtų vytinti ilgiau.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
as
2023-11-16 22:17
saldytuve nebutina laikyti kol sudosi, kaime didelius kiekius nesudesi i saldytuva, ATSAKYTI
Aiste
2022-02-10 11:52
Koks tinkamas alkoholis be romo? ATSAKYTI
Greta
2022-02-10 16:25
Kitoks stiprus, pvz., viskis. ATSAKYTI
Smalsuolė
2021-12-17 15:04
Ar mėsą laikyti šaldytuve uždengtą?
Ar tinka vytinti dabartinėm
sąlygom 2021-12 -17 įstiklintame balkone ? ATSAKYTI
Gražina
2021-12-14 11:11
Aš įtrinant naudočiau kvapniuosius pipirus, o pabarstant juoduosius...būtinai pabandysiu. Ačiū už receptą... ATSAKYTI
Kęstutis
2021-11-23 18:46
Tik pagal Jūsų receptą padariau superinį vytintą produktą. Ačiū labai. ATSAKYTI
Daiva
2021-11-19 19:00
O į sandėliūką (kuris vėsus iki+ 5) išnešti kabėti kažin ar būt gerai? ATSAKYTI
Greta
2021-11-22 09:11
Jei temperatūra pastovi, turėtų būti gerai, nes tikrai panaši į šaldytuvo :) ATSAKYTI
Jolanta
2019-08-16 22:15
Kur geriausia laikyti , kitaip sakant vedinama patalpa ? ATSAKYTI
Inga
2019-08-18 08:55
Taip, reikia, kad vėdintųsi vytinama mėsytė :) ATSAKYTI
Deimante
2019-06-02 13:45
Išbandyta, super. ATSAKYTI
Rimis
2019-02-01 20:58
Ar kas bande pagal si recepta.?
ATSAKYTI
Dalia
2019-02-22 14:43
As dariau, labai gerai gavosi, skanu ir daug pigiau bei sveikiau uz pirktine ATSAKYTI
Vima
2019-01-27 09:11
Kaip čia su tais pipirais ar juos padaryti i dvi dalis ar kažkuriam etape nedėti? ATSAKYTI
Ieva
2019-01-27 21:41
Nereikia dalinti pipirų, visą parašytą kiekį trinti į mėsą. O vėliau pabarstyti papildomai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital