Naminė sausai sūdyta silkė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Naminė sausai sūdyta silkė
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Naminė sausai sūdyta silkė
Naminė sausai sūdyta silkė
Autorius apie receptą: Šiandien su jumis dalinuosi, kaip patiems pasiruošti sausai sūdytą silkę, kurią po to galima naudoti įvairiausiems patiekalams - kaip užkandį, sumuštinukams ar salotoms. Šiandien su jumis dalinuosi, kaip patiems pasiruošti sausai sūdytą silkę, kurią po to galima naudoti įvairiausiems patiekalams - kaip užkandį, sumuštinukams ar salotoms. Prie recepto esančiame video galite žingsnis po žingsnio pamatyti, kaip šią silkę gaminu. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas silkės (šviežios)
2 šaukštai druskos
2 vienetai lauro lapų
3 vienetai kadagio uogų (ne daugiau, galima nedėti ar keisti savo mėgiamais prieskoniais)
1 žiupsnis pipirų (grūdeliais, naudojau trijų pipirų mišinį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkę įpjaunu per pilvą, išimu vidurius, nupjaunu galvą ir švariai nuplaunu.
2.
Visus prieskonius, išskyrus druską, sutrinu grūstuve.
3.
Silkę pasidedu ant didelio kepimo popieriaus lapo. Ją dosniai įtrinu druska - padengiu silkės vidų ir išorę. Tada silkės vidų ir išorę įtrinu pasiruoštu prieskonių mišiniu.
4.
Silkę suvynioju į popierių, kad "siūlė" būtų viršuje. Dedu į šaldytuvą.
5.
Po 48 valandų silkę jau galima pjaustyti ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital