Naminė pica su faršu ir sūriu

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pica su faršu
Autorius apie receptą: Atrodytų paprasčiausia pica su faršu, bet visi valgytojai taip teigiamai įvertino, kad nusprendžiau pasidalinti receptu. Recepte esantys prieskoniai picai suteikia Atrodytų paprasčiausia pica su faršu, bet visi valgytojai taip teigiamai įvertino, kad nusprendžiau pasidalinti receptu. Recepte esantys prieskoniai picai suteikia pikantišką skonį ir aromatą! Ingredientai skirti 28 cm skersmens picai. Matavimui naudojama stiklinė 200 ml. (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
2 stiklinės miltų (ar trupučio daugiau)
150 mililitrų vandens
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai cukraus
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
300 gramų maltos mėsos
150 mililitrų pomidorų padažo
150 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
2 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio džiovintas rozmarinas
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 sauja alyvuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindas. Vandenį truputį pašildome, suberiame cukrų, druską, mieles, išmaišome ir paliekame, kad mielės suputotų. Tuomet beriame raudonėlį, pilame vieną šaukštą aliejaus, po truputį beriame miltus ir maišome, kol galėsime minkyti. Į minkomą tešlą supilame likusį aliejų, gerai išminkome ir paliekame pakilti, kol ruošime įdarą (apie 30 min.).
2.
Įdaras. Svogūną smulkiai supjaustome, pakepiname keptuvėje, kol gražiai pagelsta. Į faršą beriame prieskonius, druską, pipirų pagal skonį, ir dedame į keptuvę kartu su svogūnais. Viską išmaišome ir pamaišydami pakepiname, kol faršas iškeps (maišydami faršą "pakapojame" mentele, kad būtų maži mėsos gabaliukai, ne ištisas "blynas"). Kepimo pabaigoje sudedame smulkintą česnaką ir sudedame pomidorų padažą.
3.
Papriką supjaustome juostelėmis ir atskirai pakepiname, kol suminkštės.
4.
Pica. Tešlą dar kartą perminkome. Iškočiojame 28 cm. pagrindą. Aptepame pagrindą alyvuogių aliejumi. Dedame ant jo keptą faršą, išdėliojame keptą papriką, alyvuoges. Ant viršaus barstome smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį. Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., arba kol pica gražiai apskrunda. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis