Morkinė sriubytė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Morkinė sriubytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
indelio konservuotų morkų
1 pakelio greitai paruošiamos miso sriubos
2 puodelių verdančio vandens
1 šaukšto aliejaus
pusės svogūno, susmulkinto (aš naudojau džiovinto svogūno granules)
2 skiltelių česnako, susmulkinto
1/4 šaukštelio maltų čili pipirų
šaukštelio šviežio smulkinto imbiero
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame svogūną, česnaką, čili ir imbierą. Maišydami pakepiname 2 minutes. Supilame į keptuvę miso miltelius ir užpilame verdančiu vandeniu. Maišydami užverdame, kai užverda, supilame morkas ir druską. Pakaitiname 5 minutes. Atsargiai supilame į trintuvę ir trinam iki pageidaujamos konsistencijos. Viskas, skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Nippon
2010-10-30 22:00
O iš kur gauti tos greitai paruošiamos miso sriubos? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital