Vaikystės skonio rūgštynių sriuba

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Rūgštynių sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai paprasta ir labai skani rūgštynių sriuba tiesiai iš vaikystės! Visai paprasta ir labai skani rūgštynių sriuba tiesiai iš vaikystės! Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro mėsos sultinio (arba vandens + 1 kubelio kokybiško sultinio)
3 vienetai bulvių
1 pundelis rūgštynių
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek grietinės (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę susmulkinti ir apkepinti sausoje keptuvėje.
2.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Puode užvirinti sultinį, sudėti bulves, šoninę ir virti apie 15 minučių. Sudėti nuplautas, smulkintas rūgštynes ir virti, kol rūgštynės suminkštės. Pagardinti druska ir pipirais.
4.
Kiaušinius lengvai išplakti, supilti į sriubą ir užvirinti. Tuomet dėti į lėkštes, dėti grietinės. Galima sudėti ir kietais virtus kiaušinius tiesiai į lėkštes, arba minkštai be lukšto virtą kiaušinį į kiekvieną lėkštę.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis