Moliuskai su vyno padažu

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Moliuskai su vyno padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg moliuskų
1 svogūnas
1 morka
1 ryšelis petražolių
1 v. š. aliejaus
100 ml sauso baltojo vyno
1 lauro lapelis
1 a. š. pipirų grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliuskų geldeles nuplauti šepečiu po vandens srove, nulupti nuo geldelių plaušelius. Svogūną ir morką nulupti ir supjaustyti kubeliais, petražolių lapelius smulkiai sukapoti.
Puode įkaitinti aliejų, daržoves su petražolėmis šiek tiek patroškinti. Supilti vyną, pagardinti prieskoniais ir 10 minučių virti. Sudėti moliuskus.
Virti uždengtame puode, kartkartėmis pakratyti puodą, kad moliuskai vienodai išvirtų.
Kai moliuskų geldelės prasivers, jas išgriebti iš sultinio (neatsivėrusias geldeles išmesti) ir sudėti į pusdubenį. Sultinį patiekti padažinėje.
AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Airida
2012-10-09 21:01
Sudejau visus ingridientus kurie buvo recepte, tik dadejau cesnako skiltele, kad truputeli sumazintu midiju kvapa, ir uzspaudziau citrinos sulciu. Suprancuzisku batonu tikras skanumelis :) Siulau paragauti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital