Minkštučiai ir labai skanūs čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Minkšti čeburekai su kefyru
Autorius apie receptą: Išbandžiau naują čeburekų tešlą, labai skanūs čeburekai, labai minkšti. Išbandžiau naują čeburekų tešlą, labai skanūs čeburekai, labai minkšti. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
600 gramų miltų
100 mililitrų kefyro
100 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai aliejaus
Įdarui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
200 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų vandens
1 vienetas rausvųjų svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek ciberžolės
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui į faršą sudedam susmulkintą svogūną, pagardinam druska, pipirais, ciberžole, įpilam vandens ir gerai išmaišome.
2.
Tešlai miltus persijojame. Pieną, kefyrą, pomidorų padažą, kiaušinį, aliejų sumaišome ir supilame į miltus. Užminkome tešlą, minkome, kol nelips prie rankų.
3.
Iš tešlos iškočiojame ploną lakštą, išpjauname apskritimą. Dedame paruoštą faršą ir užbarstome sūrio. Kraštus užspaudžiam šakute.
4.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Ramune
2020-05-22 17:24
O kam tas pomidoru padazas? ATSAKYTI
Agnė
2020-05-22 18:07
Dėl skonio ir tekstūros :) galima ir be jo ATSAKYTI
Ingrida
2019-04-08 10:49
O kam tas pomodoru padazas? ATSAKYTI
Eva
2018-08-04 14:51
Sveiki, pasidare idomu, kur jus juos kepat su SIEK TIEK aliejaus? Is nuotraukos atrodo nemazai aliejaus.. ATSAKYTI
Ieva
2018-08-04 21:22
Priklauso nuo keptuvės - jei platesnė, aliejaus reikės pilti daugiau, jei siauresnė - mažiau :) ATSAKYTI
Audronė
2017-04-30 16:00
Pasiskolinau tešlą iš šito recepto, labai minkšta gavosi! ATSAKYTI
Edita
2017-05-02 12:05
Visad gamindavau tradicinius ceburekus, bet va su suriu kaip skanu. Labai skaniai pavalgem ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital