Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai
Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai
Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai
Autorius apie receptą: Vis mėsa, mėsa... Nusibodo! Todėl vakarienei pagaminau bulvių ir varškės blynelius. Beje, jie labai skanūs ir skoniu primena Žemaičių blynelius, tik be įdaro. Vis mėsa, mėsa... Nusibodo! Todėl vakarienei pagaminau bulvių ir varškės blynelius. Beje, jie labai skanūs ir skoniu primena Žemaičių blynelius, tik be įdaro. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
100 gramų varškės 9%
4 šaukštai miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis sviesto
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves su druska išvirti ir sutrinti, pagardinti sviestu.
2.
Į bulvių masę sudėti varškę, įmušti kiaušinį ir viską kartu sutrinti. Galiausiai suberti miltus ir išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės formuoti blynelius, rankas kiek sudrėkinti, taip bus lengviau formuoti.
4.
Blynelius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Blyneliai iškepa pakankamai greitai. Patiekti galite su sviesto ir grietinės padažu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Angel
2024-01-25 22:32
Aciu uz recepta! Skaniai ATSAKYTI
Alvyra. ✋
2024-01-13 20:25
Vietoje sviesto patarkuoju sūrio, pagal skonį ir pakepinti svogūnų. Į džiūvėsėlius nevolioju. . Padažas, kaip cepelinams. Skanaus. ATSAKYTI
Mmmmm
2022-11-13 18:21
Labai patiko receptas. Tik aš tingėjau apvolioti džiūvėsėluose. Gavosi super! Minkštučiai viduje, traškūs išorėje. Būtinai kartosiu! ATSAKYTI
Laura
2020-04-15 15:53
kaip padaryti padaza? :) ATSAKYTI
Gertrūda
2020-04-16 13:50
Keptuvėje ištirpinkite sviesto, dėkite grietinės ir viską išmaišykite, dar pašildykite, pagardinkite druska, mėgstamais prieskoniais ir viskas :) Aš dažniausiai dedu maždaug 2 šaukštus sviesto ir 3 grietinės. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital