Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai
Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai
Minkšti virtų bulvių ir varškės blynai
Autorius apie receptą: Vis mėsa, mėsa... Nusibodo! Todėl vakarienei pagaminau bulvių ir varškės blynelius. Beje, jie labai skanūs ir skoniu primena Žemaičių blynelius, tik be įdaro. Vis mėsa, mėsa... Nusibodo! Todėl vakarienei pagaminau bulvių ir varškės blynelius. Beje, jie labai skanūs ir skoniu primena Žemaičių blynelius, tik be įdaro. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
100 gramų varškės 9%
4 šaukštai miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis sviesto
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves su druska išvirti ir sutrinti, pagardinti sviestu.
2.
Į bulvių masę sudėti varškę, įmušti kiaušinį ir viską kartu sutrinti. Galiausiai suberti miltus ir išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės formuoti blynelius, rankas kiek sudrėkinti, taip bus lengviau formuoti.
4.
Blynelius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Blyneliai iškepa pakankamai greitai. Patiekti galite su sviesto ir grietinės padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital