Minkšti virtinukai su varške (tinka šaldyti)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške
Autorius apie receptą: Kai už lango toks niūrus oras, tai virtuvėje sukinėtis man vienas malonumas. Tai šiandien ir nusprendžiau prigaminti virtinukų su varške. Vaikystėje šiuos virtinukus mes Kai už lango toks niūrus oras, tai virtuvėje sukinėtis man vienas malonumas. Tai šiandien ir nusprendžiau prigaminti virtinukų su varške. Vaikystėje šiuos virtinukus mes vadindavome " pagalvėlėmis ". Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, tiesa? Pagaminti juos nėra sunku, bet prisiruošti juos daryti reikia. Aš dariau iš dvigubos normos ir juos užsišaldžiau. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 stiklinės kvietinių miltų (apie 460 - 470 g)
250 mililitrų vandens (virinto)
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje persijoti miltus, pabarstyti druska.
2.
Užvirti vandens, supilti jį į miltus kartu su aliejumi. Išmaišyti ir užminkyti tešlą.
3.
Įdarui varškę pertrinti per sietelį ar labai gerai šakute, įdėti grietinę, įberti cukraus ir išmaišyti.
4.
Iš paruoštos tešlos kočioti plonus lakštus. Lakštą dėti ant virtiniams gaminti skirtos formelės, įdėti varškės įdaro.
5.
Ant varškės įdaro, uždėjau iškočiotą lakštą ir su kočėlu kočioti, tokiu būdu virtiniai lengvai iškrenta iš formos. Jei neturite formelės, galite daryti formą kokią tik norite ir kraštus užlankstyti pirštais ar užspausti šakute.
6.
Į puodą įpilti vandens, jį pasūdyti ir užvirti. Kai užvirs, sudėti virtinius. Jiems iškilus į paviršių pavirti dar apie 5 min.
7.
Labai skanu tiekti su grietinės ir sviesto padažu.
Patarimai:
Norint virtinukus šaldyti, juos pirmiausia sudėti ant lentelės, padarant tarpelius, kad nesuliptų ir padėti į šaldymo kamerą pusvalandžiui. Vėliau sudėti į šaldymui skirtus maišelius.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Erika
2023-04-11 21:40
Verdanti ATSAKYTI
Laura
2020-04-16 14:39
sakykite ar vandenį reikia pilti karštą?
ATSAKYTI
Zita
2023-11-11 00:47
Verdantį
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital