Minkšta tešla virtinukams ir koldūnams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Minkšta tešla virtinukams ir koldūnams
Autorius apie receptą: Šiandien pas mane pietums bus virtinukai su grybais ir bulvių koše, tad dalinuosi tešlos receptu. Šiandien pas mane pietums bus virtinukai su grybais ir bulvių koše, tad dalinuosi tešlos receptu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (labai karšto, 70 - 75 laipsnių temperatūros)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos (nubraukto arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įsijoti miltus, įberti druskos, įmušti kiaušinį ir įpilti aliejų, labai gerai išmaišyti.
2.
Tuomet į dubenį su miltais po truputį, vis maišant pilti vandenį, supylus visą užminkyti tešlą.
3.
Paruoštą tešlą kočiojam ir formuojam koldūnus ar virtinukus su įdaru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Xxx
2023-03-05 21:18
Skanu. Mes juos pašovėme į orkaitę. Gavosi super. ATSAKYTI
Karolina
2021-05-19 14:05
Labai puiki tešla! :) ATSAKYTI
Daiva
2020-11-07 10:48
Aldona, o kaip ceburekai is sios teslos? ATSAKYTI
Aldona
2020-11-08 13:40
Čeburekai puikūs ATSAKYTI
Aldona
2020-11-04 19:02
Viską darau taip pat, tik be kiaušinio. Puiki tešla, kepu iš jos ir čeburekus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital