Mini mielinės pampuškos (be kiaušinių ir pieno produktų)

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Mini mielinės pampuškos (be kiaušinių ir pieno produktų)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamos mielinės pampuškos - bandelytės, kurios tobulai dera su sriuba, troškiniais, ypač tais, kuriuose gausu tiršto padažo ir pampuškas galima dažyti Nesudėtingai paruošiamos mielinės pampuškos - bandelytės, kurios tobulai dera su sriuba, troškiniais, ypač tais, kuriuose gausu tiršto padažo ir pampuškas galima dažyti tiesiog į jį ir skanauti! (...daugiau) Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
100 mililitrų vandens (šilto)
4 šaukštai aliejaus (+trupučio delnams sutepti)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio cukraus
4 gramai sausų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į šiltą vandenį suberti druską, cukrų, mieles, išmaišyti. Palikti 10 minučių pastovėti.
2.
Supilti aliejų, įsijoti pusę miltų, išmaišyti. Įsijoti likusius miltus ir užminkyti tešlą. Ji turi būti vos vos lipni.
3.
Tešlą uždengti ir palikti 1 valandą pastovėti šiltai.
4.
Delnus patepti aliejumi, pakilusią tešlą padalinti vienodo dydžio gabalėliais. Formuoti "pampuškas".
5.
Kepti iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus. Kepu keptuvėje nelipniu paviršiumi, jei jūsų keptuvė "traukia", galima įpilti šiek tiek aliejaus.
6.
Pampuškas galima kepti ir didesnes.
7.
Jei norite česnakinių - iškepusias, dar šiltas, aptepkite tirpinto sviesto ir smulkinto česnako mišiniu.
AUTORIUS: Alina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Alex
2021-12-23 20:33
Receptas nelabai vykęs. Su tokiu kiekiu vandens ir tokiu kiekiu miltų, tešla nesigauna vos lipni. Jos nebuvo įmanoma suformuoti, miltų gerokai per daug ATSAKYTI
margalene
2021-03-13 13:57
Jeigu d4si kartu mieles ir druską, mielės neveiks ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital