Medaus ir imbiero pyragas

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Medaus ir imbiero pyragas
Medaus ir imbiero pyragas
Medaus ir imbiero pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto
180 g cukraus
140 g pieno
4 šaukštai medaus
2 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos
2 kiaušiniai
1 puodelis miltų
80 g migdolų
1 arbatinis šaukštelis Santa Maria kepimo miltelių
0,5 šaukštelio Santa Maria cinamono
0,5 šaukštelio Santa Maria malto imbiero
0,5 šaukštelio Santa Maria kardamono
0,5 šaukštelio citrinų žievelėmis
0,5 šaukštelio apelsinų žievelės, smulkiai sutarkuotos
50 g razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Į sviestą suberkite cukrų, supilkite pieną, medų, tirpią kavą ir įmuškite kiaušinius. Gerai išplakite, kad būtų vientisa masė.
Tuomet suberkite miltus, kepimo miltelius, prieskonius, žievelę ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Į tešlą galiausiai suberkite sukapotus riešutus ir brendyje išmirkytas razinas.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 40-45 min.
Kai pyragas iškeps ir atvės, apipilkite cukraus ir kiaušinio baltymo glazūra (cukraus pudra išplakta su kiaušinio baltymu).
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital