Marinuotos dešrelės keptos grilyje

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Marinuotos dešrelės keptos grilyje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg laužo ar grilio dešrelių
marinatui:
10 g krapų
50 g majonezo
10 g sojų padažo
10 g alyvuogių aliejaus
20 g garstyčių
1 šaukštas šašlykų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Dešreles įpjauname iš abiejų pusių po kelis pjūvius. Iš marinatui skirtų prieskonių padarom marinatą ir juo aptepam dešreles. Paliekam jas pastovėti kokiai valandai. Kepam grilyje iš abiejų pusių, kol apkempa. Tiekiam su ryžiais ir šviežiomis salotomis. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital