Marinuoti šonkauliai

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Marinuoti šonkauliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg kiaulienos šonkaulių 2 šaukštai aštriųjų garstyčių 1 šaukštelis baltųjų pipirų 1 šaukštas sojų padažo 4 šaukštai raudonojo vyno 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis druskos ½ šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš garstyčių, pipirų, sojų padažo, raudonojo vyno ir aliejaus paruošti marinatą. Juo įtrinti šonkaulius ir palikti uždengtame inde.
Šonkaulius sudėti į kepimo skardą ir kepti ant viršutinio orkaitės įtvaro, dažnai laistyti kepsnio sultimis (kad būtų traškus).
Po 30 min. šonkaulius apibarstyti druskos ir paprikų mišiniu. Vėl aplieti kepimo metu išsiskyrusiais riebalais, kad prieskoniai geriau įsigertų į mėsą.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital