Marinuoti agurkų griežinėliai su garstyčiomis žiemai

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Marinuoti agurkų griežinėliai su garstyčiomis žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Agurkai su garstyčiomis - puikus skonių derinys. Labai paprasta, greita ir skanu. Idealu prie troškinių, mėsos, bulvių patiekalų ar gardžiuotis vienais. Agurkai su garstyčiomis - puikus skonių derinys. Labai paprasta, greita ir skanu. Idealu prie troškinių, mėsos, bulvių patiekalų ar gardžiuotis vienais. Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 litrai vandens
3 kilogramai agurkų
300 mililitrų acto 9%
250 gramų cukraus
3 šaukštai druskos
2 šaukšteliai garstyčių sėklų
3 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį pilti vandens tiek, kad apsemtų agurkus, sudėti agurkus ir palikti mirkti 2 valandas.
2.
Į puodą, kuriame virsite, pilti vandenį, berti cukrų, druską, garstyčių sėklas ir lauro lapus. Užvirti.
3.
Agurkus labai gerai nuplauti, galiukus nupjauti, tuomet supjaustyti stambesniais griežinėliais, jei agurkai labai maži, galima perpjauti ir tiesiog pusiau.
4.
Į puodą su užvirusiu vandeniu, sudėti agurkus ir kelias minutes pavirti iki kol pakinta agurkų spalva. Supilti actą, dar kartą užvirti.
5.
Stiklainius kruopščiai išplauti sodos tirpalu (šiltame vandenyje ištirpinkite kelis šaukštus valgomosios sodos), išskalauti, kakleliu į apačią sudėti ant švariu rankšluosčiu išklotos kepimo formos. Stiklainius šildyti iki 100°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
6.
Dangtelius perlieti verdančiu vandeniu.
7.
Į iškaitintus stiklainius sudėti agurkus, užpilti marinatu ir sandariai užsukti.
8.
Stiklainius pastatyti dangeliais žemyn, apkloti šiltu pledu ar antklode ir palikti visiškai atvėsti.
9.
Atvėsusius agurkus galima laikyti tiek rūsyje, tiek sandėliuke ar tiesiog namų spintelėje. Svarbu, kad nebūtų tiesioginių saulės spindulių.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital