Mano skaniausi čeburekai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Mano skaniausi čeburekai
Autorius apie receptą: Yra daugybė čeburekų receptų. Pristatau mano šeimos mėgstamiausią variantą. Yra daugybė čeburekų receptų. Pristatau mano šeimos mėgstamiausią variantą. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų vandens (karšto)
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai aliejaus
Įdarui:
400 gramų maltos mėsos
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas grietinės, 30% riebumo
pagal skonį prieskonių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į miltus suberti druską, supilti aliejų. Kadangi tešlą maišau stacionariame maišytuve, į miltus supilu ką tik užvirusį vandenį. Tešlą maišyti tik tiek, kol išeis vientisa tešla. Uždengti, trumpam palikti atvėsti, apie 20-30 min.
2.
Įdarui svogūną, česnaką susmulkinti. Sudėti į mėsą. Dėti grietinę, berti prieskonius (druskos, pipirų, galima mėgstamų žolelių). Gerai išmaišyti.
3.
Tešlą plonai iškočioti. Išpjauti norimo dydžio apskritimus. Dėti ploną sluoksnį mėsos. Tvirtai užspausti kraštelius.
4.
Aliejų įkaitinti. Virti čeburekus įkaitintame aliejuje, kol gražiai apkeps.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Eglė
2024-04-14 15:36
Tešlos struktūra atrodė super, labai gerai gavosi, bet iškepus tikrai blogai... ATSAKYTI
Diana
2023-02-14 18:52
Gavosi labai skanūs,bet tik todėl kad per klaidą įpyliau ne 300ml, o 500ml karšto vandens:-D, tešla gavosi minkšta įdarą pagal save dariau, faršas svogūnas, sultinio puodelis, druska pipirai:-) ATSAKYTI
E
2022-06-09 20:10
Kietoki gaunasi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital