Maltos mėsos Zuikis su daržovėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maltos mėsos Zuikis su daržovėmis
Autorius apie receptą: Visai apsimoka išsikepti netikrą zuikį, kuris gali būti patiektas kaip karštas patiekalas arba tiesiog kaip užkandis. Netikrą zuikį kepiau ir patiekiau kaip užkandį, kuris Visai apsimoka išsikepti netikrą zuikį, kuris gali būti patiektas kaip karštas patiekalas arba tiesiog kaip užkandis. Netikrą zuikį kepiau ir patiekiau kaip užkandį, kuris tiko su salotomis, su duonos riekele. Beje, kepant netikrą zuikį, galite daryti formą, kad būtų panašus į zuikį, bet čia jau kaip kas nori. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo maltos kiaulienos (galima maišyti su jautiena)
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
2 riekelės batono
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį barbekiu padažo (žr. patarimus)
pagal poreikį pieno
Kepimui:
pagal poreikį sviesto (lydyto arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti burokine tarka, česnaką susmulkinti, suberti į keptuvę ir apkepti. Apkeptas daržoves sudėti į dubenį ir atvėsinti.
3.
Batono kraštelius nupjauti. Į dubenį pilti pieno, dėti batono riekeles ir pamirkyti iki kol prisigers pieno.
4.
Į dubenį su daržovių mase dėti maltą kiaulieną, įmušti kiaušinį, sudėti batono riekeles, įberti prieskonių maltai mėsai prieskonines žoleles, pipirus, druską ir išmaišyti.
5.
Kepimo formą (aš naudojau ovalią) ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą mėsos masę.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių, tuomet aptepti barbekiu padažu ir dar kepti apie 20 minučių.
Patarimai:
Barbekiu padažą galima keisti pomidorų padažu arba sumaišyti pomidorų padažą su majonezu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital