Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | lašišos filė (naudojau su odele) | |
340 gramų | makaronų (mėgstamų) | |
1 vienetas | žaliosios paprikos (arba raudonos, geltonos) | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio) | |
3 šaukštai | citrinų sulčių | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus (kepimui) | |
2 šaukšteliai | imbiero (susmulkinto) | |
1/4 | druskos | |
pagal skonį | prieskonių (žuviai, mėgstamų, aš naudojau česnako miltelius ir kario miltelius) | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | citrinų sulčių | |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | citrinos žievelės (tarkuotos) | |
2 šaukšteliai | dižono garstyčių (naudojau su susmulkintais garstyčių grūdeliais) | |
2 šaukšteliai | kaparėlių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |