Lietinių suktinukai su lašiša ir agurkėliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietinių suktinukai su lašiša ir agurkėliais
Autorius apie receptą: Nieko naujo, bet jau seniai gaminau, o ir visi šeimoje labai mėgsta. Nieko naujo, bet jau seniai gaminau, o ir visi šeimoje labai mėgsta. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
250 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį druskos
Įdarui:
100 gramų sūdytos lašišos (silpnai sūdytos, apytikriai)
80 gramų kreminio sūrio (apytikriai)
0.5 šaukštelio krienų (neaštirų, apytikriai)
pagal poreikį agurkų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną, berti druskos, cukraus ir išplakti. Įsijoti miltus ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su paruošta tešla supilti aliejų ir dar kartą išmaišyti.
3.
Keptuvę patepti sviestu, ištirpinti ir pilti tešlos, paskirstyti per visą plotį ir kepti lietinį iš abiejų pusių iki kol iškeps. Taip iškepti visus lietinius.
4.
Įdarui į dubenį dėti sūrį, krienus. Išmaišyti.
5.
Lašišą pasmulkinti, agurkus perpjauti į 4 dalis.
6.
Ant blynelio tepti paruošto įdaro, išdėlioti lašišos gabaliukus, agurkus ir susukti suktinuką. Supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Patarimai:
Jei mėgstate, į įdarą galite įberti šviežių smulkintų krapų ar įtarkuoti šiek tiek citrinos žievelės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital