Lietinių blynų suktinukai su kumpiu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietinių blynų suktinukai su kumpiu ir sūriu
Lietinių blynų suktinukai su kumpiu ir sūriu
Lietinių blynų suktinukai su kumpiu ir sūriu
Lietinių blynų suktinukai su kumpiu ir sūriu
Lietinių blynų suktinukai su kumpiu ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Blyneliams:
2 stiklinės miltų
2 stiklinės kefyro
1 stiklinė vandens (karšto, virinto)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
150 gramų fermentinio sūrio
150 gramų rūkyto kumpio
1 vienetas cukinijų (jaunos)
Padažui:
300 gramų pievagrybių
150 gramų grietinėlės
70 gramų sviesto
0.5 vieneto svogūnų
0.5 šaukštelio miltų
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, supilkite kefyrą ir viską gerai išmaišykite. Supilkite persijotus miltus ir šluotele išplakite. Ingredientams matuoti naudojau 250 mililitrų stiklinę.
2.
Į karšto virinto vandens stiklinę supilkite sodą, labai greitai išmaišykite ir supilkite į tešlą, viską išmaišykite ir palikite tešlą 15 minučių ramybėje. Tada į tešlą įpilkite aliejaus, išmaišykite. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir iškepkite blynus iš abiejų pusių.
3.
Labai plonai supjaustykite cukiniją, kumpį, sutarkuokite sūrį.
4.
Blyną iš abiejų pusių užlenkite į vidurį. Vienoje blyno pusėje dėkite tarkuotą sūrį, ant viršaus išdėliokite kumpio ir cukinijos griežinėlius, kad krašteliai matytųsi, uždenkite blyną ir susukite.
5.
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sustatykite susuktus blynus. Kepkite 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol sūris išsilydys.
6.
Padažo gaminimas: keptuvėje išlydykite sviestą, pakepinkite pjaustytus pievagrybius ir smulkintą svogūną. Kai pievagrybiai ir svogūnai apkepa supilkite grietinėlę, įdėkite miltų, druskos, prieskonių, viską išmaišykite, nukelkite nuo ugnies, į padažą įberkite smulkintų krapų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital