Lietiniai blynai gurmanams su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu Memel blue

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Lietiniai blynai gurmanams su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu Memel blue
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lietiniams:
1 stiklinė miltų;
1 stiklinė pieno;
1 stiklinė vandens;
1 kiaušinis;
1 arbatinis šaukštelis cukraus;
1 valgomas šaukštas aliejaus;
Žiupsnelis druskos;

Įdarui:
4 kriaušės
100 gr. pelėsinio sūrio Memel Blue
50 gr. sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinį su pienu, cukrumi ir druska. Tada suberti miltus, vandenį ir gerai išplakti, pabaigoje įpilti aliejų. Iškepti lietinius (iš šio kiekio iškepu apie 10 lietinių).
Kriaušes padalinti į 8 dalis. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti kriaušes iš abiejų pusių, jas vis pakratant keptuvėje. Apkeptas kriaušes dėti ant vieno lietinio trečdalio, ant viršaus patrupinti sūrio, užlenkti blyną iš dviejų pusių ir trumpai apkepti svieste, kuriame kepė kriaušes. Patiekti su bruknių ar spanguolių uogiene.
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
algaudas
2011-03-12 18:36
pats geriausi blinai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital