1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti elektriniu plakikliu iki kol masė taps standi ir puri, atidėti.
2.
Į nedidelį indą arba prikaistuvį dėti medų ir išlydyti, nukelti nuo kaitros ir po šaukštą medaus įplakti į kiaušinių ir cukraus masę.
3.
Į dubenį su paruošta mase, per du kartus įmaišyti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Atsegamos torto formos dugną (naudojau 14 cm skersmens) iškloti kepimo popieriumi, kraštus patepti sviestu, supilti tešlą
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35-40 minutes. Ar iškepė, tikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
5.
Kremui paruošti, į dubenį pilti grietinėlę, išplakti elektriniu plakikliu iki standumo.
6.
Į kitą dubenėlį dėti kondensuotą karamelizuotą pieną, įdėti šiek tiek grietinėlės ir gerai išmaišyti, tuomet per kelis kartus supilti kremą į dubenį su grietinėle ir po kiekvieno karto perplakti.
7.
Sulaistymui į dubenėlį pilti vandenį, dėti medų ir išmaišyti.
8.
Iškepusį biskvitą perpjauti į tris ar keturias dalis, dėti vieną dalį ant padėklo, sulaistyti vandens ir medaus mišiniu, dėti kremo ir paskirstyti per visą plotį, dėti kitą biskvitą, sulaistyti, vėl tepti kremą ir sluoksniuoti. Paruoštą tortą aptepti likusiu kremu ir papuošti pagal skonį, aš puošiau trupiniais nuo biskvito.
9.
Viršui riešutus apkepti keptuvėje. Į prikaistuvį sudėti karamelizuotą sutirštintą pieną ir išlydyti, suberti riešutus ir gerai išmaišyti. Sudėti ant paruošto torto.
10.
Tortą per naktį laikyti šaldytuve.