1.
Iš 200 gr cukraus, aliejaus, kiaušinių, grietinės, druskos, miltų ir kepimo miltelių išplakame tešlą - pirmiausia išplakame skystus produktus su cukrumi, vėliau įmaišome birius.
2.
Tešlą padaliname į dvi dalis ir kepame du biskvitus 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Iškepus leidžiame atvėsti.
3.
Į jogurtą įmaišome išbrinkintą ir ištirpintą želatiną. Įmaišant želatiną į jogurtą svarbu pilti ir greit plakti vienu metu.
4.
Grietinėlę išsiplakame su likusiu cukrumi. Dedame į konditerinį maišelį su pasirinktu antgaliu. Iki puošimo laikome šaldytuve.
5.
Pasiruošiam želė papuošimui - pilame 100 ml mažiau vandens, nei nurodyta ant pakelio.
6.
Dedame pirmą biskvitą į torto formą nusegamais kraštais. Sulaistome kava (galima ir arbata ar tiesiog virintu vandeniu su cukrumi). Dedame pusę jogurto kremo. Kelis šaukštus atidedame ir sumaišome su maistiniais dažais. Taip pat susluoksniuojam antrą biskvitą ir likusį kremą.
7.
Nudažytą jogurtą paskirstome ant viršaus norimu raštu. Dedame į šaldytuvą sustingti. Po kelių valandų užpilame atvėsusią želė, lėtai, bet kad uždengtų visą paviršių. Vėl šaldome. Papuošiame grietinėle, galima pridėti smulkinto šokolado ar papuošimų iš cukraus masės. Skanaus :)