Ledų ir žele tortas su braškėmis

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Ledų ir žele tortas su braškėmis
Ledų ir žele tortas su braškėmis
Ledų ir žele tortas su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo vanilinių ledų
3 pakeliai braškių želė
700 mililitrų vandens
2 saujos braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užkaitiname (bet neužviriname) vandenį ir maišydami supilame 3 pakelius želė, gerai išmaišome, jog ištirptų. Paliekame 10-15 minučių pastovėti, jog tikrai gerai ištirptų ir atvėstų.
2.
Prieš tai iš šaldymo kameros išimame ledus, kad jie suminkštėtų. Aš perku ledus supakuotus po 1 kg. Kad greičiau atitirptų, supjaustau juos į dalis.
3.
Ledus dedame į elektrinį plaktuvą ir plakame, po truputį pildami skystą želė.
4.
Labai greitai (nes masė staigiai stingsta) žele pilame į pasiruoštą formą (naudojau apvalų žele žiedą), tarpais įdedant pjaustytų braškių. Forma turi būti pilna, kad visi tarpai būtų pilni mūsų ledų ir želė masės. Uždengiame formą dangteliu, gerai užspaudžiame.
5.
Dedame į šaldytuvą ir laikome kol gerai sustings (aš laikau per naktį).
6.
Sustingus mūsų tortui, uždengtą formą labai trumpam panardiname į karštą vandenį, kad atkibtų masės kraštai. Atidarome dangtelį ir atsargiai išverčiame į lėkštę arbą tortinę.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital