Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | lazanijos lakštų | |
pagal poreikį | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
Mėsos padažui: | ||
500 gramų | kiaulienos faršo | |
400 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse | |
2 vienetai | morkų | |
2 vienetai | svogūnų | |
2 šaukštai | pomidorų tyrės | |
1 šlakelis | aliejaus | |
2 skiltelės | česnako | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Baltam padažui: | ||
500 mililitrų | pieno | |
100 gramų | sviesto | |
100 gramų | fermentinio sūrio | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | malto muskato |