Lašišos apkepas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Lašišos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g maltos lašišos arba filė
1 morka
2 bulvės
0,5 svogūno
1 arb. š. žuvies prieskonių
1 kiaušinis
50 g fermentinio sūrio
Druska
Pipirai
1 šaukštas majonezo
2 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas šiaudeliais. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Goda
2011-02-04 21:14
mano gerojoj orkaitėj šitą patiekalą kepant 25ių minučių toli gražu neužteko. Po tiek laiko morkos ir bulvės buvo pusžalės, o apie svogūnus net nekalbu. dėjau dar kokį 12 minučių kept (kažkur ant 180 laipsnių, vidutinišką karštį nustačiau, nes neradau parašyta...), tai svogūnai vis dar traškėjo tarp dantų. skonis patiekalo žiaaaaauriai geras, bet reikėtų tobulint receptą. šiandien mėginsiu daržoves apvirt ir svogūniuką pakepint prieš tai:} ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital