Lašiša su traškia džiūvėsėlių kepure

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lašiša su traškia džiūvėsėlių kepure
Lašiša su traškia džiūvėsėlių kepure
Lašiša su traškia džiūvėsėlių kepure
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų lašišos filė
3 vienetai ančiuvių
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
3 šaukštai petražolių (smulkintų)
1 šaukštas svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas sviesto (lydyto)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lašišą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
2.
Ant medinės lentelės supjaustykite smulkiai ančiuvius, užpilkite citrinos sulčių ir su šakute sutrinkite iki košelės. Berkite smulkintus žalumynus, džiūvesėlius, tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Jei masė biri, įpilkite dar citrinos sulčių.
3.
Į kepimo skardą dedame lašišos filė ir ant lašišos filė iš žalumynų formuojame plytelę. Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
4.
Garnyrui tinka viskas, ką mėgstate. Pas mane buvo smidrai su apelsininiu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital